Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2011 14:00 - По какво се различават жените по света?
Автор: svetlimanova Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
4



 

image

По какво се различават жените

Южните, източните, северните и западните жени се отличават помежду си не само въшно, но и по характер. Какви всъщност са тези разлики?

 

Жените от Севера са над средния ръст, стройни, изправени и обикновено светлокоси. Отличителен белег са големите им очи и високото чело. Те са най-добрите събеседнички, съветнички и утешителки. Винаги се стремят да довършат започнатото, те са добросъвестни и на тях може да се разчита. Тези жени имат висока творческа и физическа продуктивност.

За тях много полезни за червените плодове – нарове, грозде, червеното вино, морковите и отварата от мента преди сън.

Жените от Юга са високи, дългокраки и с едро телосложение. Имат обикновено пълни устни, гъсти тъмни коси и огнен темперамент. Те са лидери, както в службата, така и у дома. Спонтанни и непредсказуеми са, умеят да намерят оригинално и изненадващо решение на всеки проблем. Не обичат еднообразието и необходимостта от дисциплина и ясен ред.

image

Жените по света

 

Южнячките казват това, което мислят, те са честни и резките им изказвания невинаги се харесват на другите. Тези обаче, които ценят искреността, виждат в тяхно лице верни и надеждни приятели.

Жените от Юга често страдат от промени в налягането и мигрени. Най-уязвими при тях са черният дроб и стомахът.

 

Жените от Изтока са миниатюрни, изящни, със сребрист глас, кестеняви или брюнетки, кокетни, усмихнати и дружелюбни. У дома са ненадминати майсторки по създаването на красота и комфорт. Обичат парфюми и украшения. Те боледуват рядко, но трябва да обърнат по-специално внимание на дихателните органи и храносмилателния тракт.

Жените от Запада имат различни коси. Те разбират хората и мотивите за техните постъпки, лесно преминават от смях към сълзи и обратното. Щастието им се състои в голямото семейство и постоянното общуване с природата.

Най-уязвимите им места са чувствителната кожа, гръбнакът и глезените



Тагове:   jeni,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: svetlimanova
Категория: Забавление
Прочетен: 37177
Постинги: 19
Коментари: 38
Гласове: 22
Архив
Блогрол